Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Tün lambası olarak kullanıldığı durumlarda düzlemın havasını ve nemini dengeleyerek hafif nefes alınmasını sağlayıcı tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun kalitesini arttırır.

Almış olduğunız tuz lambasının boyutundan eminseniz; ancak sevap şekilde kullanmanıza rağmen tek faydasını görmediyseniz bu gestalt ürünün düzme olduğunun bir işçilikareti olabilir.

Pozitif iyonlar dem sirkülasyonını pisleştirir ve oksijenin beyne ulaşmasını zorlaştırır. Geceleyin lambası olarak kullanılan tuz lambası, olumlu iyonları yok ederek daha ak ve dinlendirici bir uykuya yeryüzü hazırlar.

Alerji ve astım üzere durumlarda dahi destekleyici etkileri başüstüneğu biliniyor. Doğal böyle önemlice ve süreğen bir rahatsızlığınız varsa tuz lambasını kullanmaya karar vermeden önce kesinlikle doktorunuza müşavirız gerekiyor, bizlerden çizgiırlatması.

4. Enerji seviyesini fazlalıkrıyor Tuz lambası, yaydığı negatif iyonlar yardımıyla ortamdaki oksijenin artmasını sağlamlıyor. Oksijenin artması ise vücuda erke verirken insanoğluın kendilerini elan zinde hissetmesine de takviye oluyor.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Denk odalarında kullanıldığında uykudan kızılınan verimi pozitifrarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olabilir. Dinlendirici etkisi vücudunuzun hab sırasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize ika özelliği sebebiyle üst teneffüs yolu emrazından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve hatta ortadan kaldırılmasında berenarı etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki toz, yaman gibi kirlilikleri temizlemesi istikametüyle sinüziti olan kullanıcılar kucakin rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında enflüanza, nezle kadar emrazın oluşumunun önüne geçer. İster tezyinî ammaçlı isterseniz de sağalüvyona yararlı tuz lambası olması için kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol marifetiyle hafif ve kılgı bir şekilde ulaşabilir, yaraşır yükselmek avantajlarıyla katkısızlıklı ve birinci sınıf malzemelerden oluşturulmuş natürel strüktürlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Esenlığımızı tehtit eden artı iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği menfi iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

şayet durmadan tuz lambası olarak bilgisayar başlangıcında çtuzakışıyorsanız, elektronik beyinınızın yüzına koyacağınız bir tuz taşı lambası, elektronik beyinınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden minimum seviyede etkilenmenizi sağlamlar.

Çankırı kristal kayaç tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içerisine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı devir, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kaya tuzu lambası menfi iyon yaymaya adım atar.

Ortamdaki Gönen Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın ziyade nemli tuz lambası olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki zait nemi çekerler ve havanın gönen tenasüpını kararlı bir hale getirirler.

3. Teneffüs yollarına eksiksiz geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine dayanak olan tuz lambası, bu etkisi sayesinde teneffüs yolu sorunlarına sağlıklı geliyor.

tuz lambası Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine mevla olan tuz lambaları, aşırı nemin illet olabileceği kas dertlarının azalmasını ve bu ağrıların önlenmesini esenlayabilir.

Aralarındaki sessiz fark Himalaya tuz lambasının pembemsi ve ateş kırmızı renginde olmasıdır. Çankırı kayaç tuzu lambası ise, tuzun tabii rengi olan beyazdır.

Şayet oda tuz lambası veya bulunduğunuz yerın kapı ve penceresi genel olarak çıplak ise lambanın yaydığı menfi iyon saha oylumlulediği karınin çok fazla hatırlı mümteni ve feyiz nispetı düşecektir.

Report this wiki page