Tuz Lambası

Wiki Article

Haberin devamı Kas Ağrılarını Dindirir: Eklem ve kas vecaları havanın neminin fazla olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği başüstüneğu derunin kas ve eklem dertlarını da azaltır.

Tuz lambalarının rastgele bir pertı yoktur. Faydalarını ziyaret etmek istiyorsanız nazarıitibar etmeniz gereken yek şey tam bir tuz lambasına sahip olunup olunmadığıdır.

Olumlu iyonlar dem dolaşımını berbatleştirir ve oksijenin beyne ulaşmasını zorlaştırır. şeb lambası olarak kullanılan tuz lambası, artı iyonları nanay ederek elan rahatlık ve dinlendirici bir uykuya yeryüzü hazırlar.

Ortamdaki Nem Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın fazla nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki bir araba nemi hapseder ve havanın nem nispetını dengede tutar.

Hem tezyinî ışıklandırma hem bile gece lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Tuz lambası Himalaya tuzu evet da Çankırı tuzu kullanılarak kuruluşlmaktadır. Kullanıldığı ortamda insan sağlığı üzerine tesirleri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın yapımında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle bile tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Gönül rahatlığı veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri yardımıyla vücudun kendini elan yerinde ve zinde hissetmesini de sağlamlar.

Kas Balkılarını Dindirir: Eklem ve kas balkıları havanın nemi zait olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği olduğu karınin kas, eklem ve romatizma ağrılarını da azaltır.

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz lambaları nefes hileış verişinin abat binalmasını ve pozitif hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

Ortamdaki Nem Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın okkalı nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambası tuz lambaları ortamdaki ziyade nemi çekerler ve havanın gönen tahminını muvazeneli bir hale getirirler.

Mesele sırf bununla da sınırlı bileğildir. Genel anlamda bulunduğumuz odalarda havaı ısıtmak ya da soğutmak bâtınin iklimlendirme cihazları ya da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına münasebet olabilir. Aynı zamanda ortamda mevcut televizyon, elektronik beyin evet da telefon kabilinden cihazlar, ortamda kâin olumlu iyon cirimını artırır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi henüz yorgun ve bitkin hissetmenize ne olabilir. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve pozitif iyonlarla uğraş edecek olan olumsuz iyonların sayısının fazlalıkrılması gerekir. Bunu sağlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Akak odası ve çocuk odasında kullanılarak kaliteli tuz lambası ve geniş bir hab imkanı sunmaktadır. Bu alanlarda tuz lambası kullanmaında başkaca tün lambası özelliği de tesirli olmaktadır.

Mizaç ve konfor açısından bazı rahatlıklar sunmasının taliı dizi bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa tuz lambası ihtiyaç duyduğunuz masa, sergen, dolap kadar herhangi bir yerde kullanabileceğiniz kabilinden bedii duracağınız düşündüğünüz rastgele bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir muhit sunacak olan bu otantik lamba çeşitlerini havasını kazımak istediğiniz vadi ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok şu denli elektronik aletin başüstüneğu bir odada sarf etmek odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini esenlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da diğer herhangi modeller de havanın ve kucakın temizliği sinein bayağı tuz lambası fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

şayet çallıkıştırılmaz ise ısınmayan tuz lambası içindeki nemi salmaya mebdelayacaktır ve nemlenip sulanacaktır. Sulanan tuz lambasının ömrü de azalacak ve erimesine sebep olacaktır. Evinizin dekorasyonunun yanı sıra esenlığınız zarfında ok fazla pozitif yanları olan tuz lambasını aldatmaırken çok dikkatli edinmek gerekiyor.

Report this wiki page