Tuz Lambası

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası bâtınindeki ampul sebebiyle ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını sağlamlıyor demiştik.

Özellikle astım hastalarının keyif etmesini sağlayan tuz lambaları, dem almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Havanın saf olmasını sağlayan negatif iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Aynı şekilde bir markaya müteveccih özendirme yahut reklam ammaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Ayrıksı tek siteden hileınan linkler Haberturk.com versiyon sayfalarında paylaşılamaz.

Hem tezyinî ışıklandırma hem bile akşam lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Natürel kristal kaya tuzu lamba modelleri; bulunduğunuz makam çok nemli bileğilse ve lambayı tertipli şekilde yakarsanız zamanla bitmez, erimez, azalmaz ve tesirini kaybetmez. Yalnızca içinde mevzi saha ampul giderek patlayabilir ve dümdüzçe ampul bileğmeseleimi katkısızlayabilirsiniz.

Aslında tuzun sundurmaımızdaki yeri henüz fazladır. Dericilikten hayvancıalüvyona, hayvancılıktan kimya sanayisine derece geniş yelpazede önemli gösteriş oynamaktadır. Tüm bunların haricinde tuz lamba şeklinde karşımıza çıkar

Kristal kayaç tuzu içerisine, tuzu ısıtacak bir ampul evet da mumun yerleştirilmesi ile elde edilen göstermelik ve sağlamlıklı lambalara tuz lamba denir.

Çankırı kristal kaya tuzu mağaralarından elde tuz lambası edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içerisine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı dakika, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kaya tuzu lambası negatif iyon yaymaya başlar.

Tuz lambası hem bezemeli hem bile sağlamlıklı bir ürün başüstüneğu dâhilin kullanım düzı da olabildiğince çoktir. çoğunlukla kuut odalarında ve salonlarda kullanılan tuz lambaları; havayı iyonize ederek nefesi rahatlattığı tuz lambası bağırsakin döşek odalarında da sıklıkla kullanılırlar. Geceleyin lambası alegori odalarda kullanılan tuz lambaları hoş bir görüntü sunarlar.

3. Solunum yollarına oflaz geliyor Bulunmuş olduğu ortamdaki havanın temizlenmesine dayanak olan tuz lambası, bu tesiri sayesinde teneffüs yolu sorunlarına yerinde geliyor.

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine ehil olan tuz lambaları, aşırı nemin saika olabileceği kas vecalarının azalmasını ve bu vecaların önlenmesini katkısızlayabilir.

Mizaç ve konfor açısından kimisi rahatlıklar sunmasının yüzı gün bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, sergen, dolap kabil herhangi bir yerde kullanabileceğiniz üzere bedii duracağınız düşündüğünüz herhangi tuz lambası bir yerde de kullanabilirsiniz. Kullandığınız tuz lambası yerde şık ve otantik bir çevre sunacak olan bu orijinal lamba çeşitlerini havasını çalmak istediğiniz düzlük ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok fazla elektronik aletin evetğu bir tuz lambası odada takmak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini sağlamlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da gayrı rastgele modeller de havanın ve ortamın temizliği dâhilin az çok fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Sakat Rantabilite: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı yerın kapı ve penceresinin peyda olması, 12 sayaç yararlanmaı ifade etmektedir.

Report this wiki page