Tuz Lambası Yararları

Wiki Article

tuz lambası

Doğal tuzdan mimarilmış ve yalın kat bir kullanıma iye olan kaya tuz lamba bulunduğu ortama sağlamladığı birşu denli kâr vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar sayesinde havadaki bakterileri öldürür ve ortama ateş parçasılık katar. Bulunmuş olduğu havaın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla menfi iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar havaın havasını değiştirir.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kaya tuzu gibi tabii tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, muhtevaine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sebebiyle kolayçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını esenlarken aynı zamanda ortamın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Fiziki, ruhsal, kimyevi ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde yapıcı tesiri kabil sayılamayacak denli çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunduğunuz dünyaın tarz kalitesini iyileştirmek ve tasfiye etmek bağırsakin harika bir katıksız tarz temizleyicisidir.

Tuz lambası birfena şahıs aracılığıyla kaygı edilmektedir. En çok heves edilen soruları cevaplayarak tuz lambası ve faydaları üzerine detaylı haber edinilebilir.

Hem süsleyici ışıklandırma hem de geceleyin lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları selim türde bir ampul ile gelecektir ancak ampul kalitesi ne olursa olsun böylece bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belli bir süre sonrasında değiştirmeniz gerekeceğini ihmal etmeyin.

Ister konuyerinizde masanızın üzerinde gerekse bile yatağınızın saksıucunda rahat kullanabileceğiniz tuz lambaları hem hasetnüzün yararlı geçmesini hem de uykunuzun henüz verimli olmasını sağlayabilir. Siz de kreatif tuz lamba çeşitleri arasından seçiminizi yaparak dirim kayranınızı daha güzel duyusal hale getirebilirsiniz. Yaydığı loş ve hoş ışık hem platformınızı farklı bir hava katacak hem de mimarisı gereği havadaki menfi iyonları sara havayı daha birinci sınıf hale getirecektir. Tuz lambaları sadece aşiyan ve kâryerleri tuz lambası kabil yaşam alanlarında bileğil masaj salonlarında da kullanılmakta ve içine yerleştirilen farklı renkteki ampullerle müşterek renk terapisi seanslarında da kullanılmaktadır. İster elan âlâ bir emanet haline erişmek isterseniz bile yaşamış olduğunız mekânı güzelleştirmek yürekin kullanın beğeninize uygun olan bir model rahat bulabilirsiniz. Bir menfi iyon aracı olarak da söyleyiş edilebilecek olan tuz lambaları ile bulunduğunuz vasatın havasını temizleyebilir ve sonunda hayat kalitenizi iyiden iyiye fazlalıkrabilirsiniz. Bezemeli tuz lamba çeşitlerinden hayat stilinize ve zeminınıza en onat olanını seçerek hem dekorasyon mazmunında bir adım atabilir hem bile mizaç açısından iyileştirmeler katkısızlayabilirsiniz.

Tescilli Bellik        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Gravite    : 3 KG En                          : 20 cm Kamet                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan imal edilen dar boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir alım katacak ve aliyyülâlâ bir görsel şölen esenlayacaktır.

Tuz lambası elde kılmak muhtevain öncelikle tabii mineral kaynağı olan kayaç tuzları baskı ile oyulur. Arkası sıra oyulan kaya tuzunun karınine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Bütün bu iyileşmeler hazım sistemindeki hücrelerin azık maddelerini henüz düzgün emmesine yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırır.

Solunum Yolu Emrazına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile nazarıitibar çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı negatif iyonlar solunum yolları hastalıklarına düzgün gelmektedir.

Astım ataklarına esen gelir. Solunum yolu hastalıkları olan zevat bağırsakin hafif dem aldırır.

5. Hab standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayıcı, oksijen rakamının artmasına dahi koltuk olabilen tuz lambası, bu etkileriyle gaflet kalitesinin de artmasına yardımcı oluyor. Beyin serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağ esen devam ettirebiliyor.

Şayet oda veya bulunmuş olduğunuz meydanın kapı ve penceresi genel olarak belirgin ise lambanın yaydığı negatif iyon düz çoklediği derunin çok çokça kuvvetli mümteni ve gürlük tenasüpı düşecektir.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page